In the rush of city life it is important to make time to reflect on progress going forward in therapy

forward therapy stockholm

En samtalsterapeut på engelska kan hjälpa till att rädda ditt förhållande

På svenska

Om Ash Rehn, Samtalsterapeut

Jag heter Ash Rehn och jag arbetar som samtalsterapeut på engelska för invandrare, besökare eller andra engelskspråkiga personer i Sverige.

Jag började jobba som samtalsterapeut för över 30 år sedan och har bott och arbetat i Storbritannien, Australien och nu i Sverige. Min passion är att hjälpa människor att hitta vägar framåt när det känns svårt. Jag arbetar med den senaste tekniken av kognitiv beteendeterapi (KBT), narrativ terapi och ‘solution-focussed counselling’. På engelska är det gemensamma begreppet för dessa ‘counselling’.

Kanske är du svensk men föredrar att prata om din situation på engelska? Jag lär mig svenska själv och är mycket tålmodig och stödjande av andra som håller på att förbättra sina språkkunskaper, så du kan känna dig avslappnad med mig oavsett hur bra din engelska är.

Samtalsterapeut på engelska: Hur det fungerar

Min utbildning omfattar en rad terapeutiska metoder, bland annat KBT (kognitiv beteendeterapi), familjeterapi, ‘solution-focussed counselling’ och ‘motivational interviewing’. Jag erbjuder även narrativ terapi som är ett alternativ till den vanliga KBT och psykoanalytiska modellen som oftast utövas i Sverige.

Narrativ Terapi (Narrative Therapy på engelska) är en form av samtalsterapi som bygger på principen att vi lär oss av våra liv genom de historier vi berättar för oss själva och andra. Genom att ha samtal med en skicklig terapeut är det möjligt att återta förlorade och bortglömda aspekter av oss själva (självförtroende, mod, entusiasm osv) samt utveckla nya sätt att se på våra liv. Om KBT eller psykoanalysen inte har hjälpt dig, eller du vill prova något nytt, kan det vara värt att uppleva Narrative Therapy.

Jag erbjuder möten online (över internet via webbkamera). Om du har några frågor om mina tjänster eller om du vill boka tid, skicka mig ett mail via kontaktsidan.
Appointments.
Ring gärna 08-559 22 636 och lämna ett meddelande så kontaktar jag er eller skicka mail på kontaktsidan.

Varmt välkommen!